Bemoediging

Rustig ging de dag voorbij zonder een woord. Alleen de vogels floten in de bomen. Ook het water was kalm want de wind was gaan liggen. De rust kwam als een warme deken om me heen. Zo sprak God tegen mij. In alle rust en vertrouwen hoorde ik de stem van God. Hij legde uit dat Hij de natuur geschapen had. En dat dit alles voor niks aan mij gegeven is. Hij zei dit alles geef ik jou en nog veel meer. Je talenten geef ik jou. Met alle vallen en opstaan. Laat Mij naar jou kijken. Ik hou van jou mijn knecht. Geef mijn Liefde ook aan andere mensen die het nodig hebben. Rust nu maar mijn kind. Vind de rust in de avond met een rustig muziekje er bij. Vind dan de rust in een kaarsvlam die schijnt alleen voor jou. Vind de rust in je zelf geef je gedachten aan God. Geef Mij al je zorgen en er blijven alleen nog mooie gedachten over. Rust zacht mijn kind je bent in goede handen. Laat Mij voor je zorgen. Denk dan niet aan de dag van morgen. Rust en slaap in mijn armen.